Registratie

Om gebruik te maken van de woordenboeken dient u een account te hebben bij onze website. U maakt het account eenmalig aan door zich te registreren met de licentiecode die u krijgt bij aanschaf van de woordenboeken. De licentiecode voor het gebruik van de woordenboeken kunt u verkrijgen bij boekhandels en computerzaken op CuraƧao en Bonaire. Voor informatie over de woordenboeken kunt u contact opnemen via het e-mailadres: dikshonario@gmail.com.

Voor het registreren dient u na het invullen van uw licentiecode, uw e-mailadres en een door u gekozen wachtwoord in te vullen. Druk, na het bevestigen van uw wachtwoord, op de knop Registreren. Direct hierna wordt een bevestigingsmail naar uw e-mailadres verstuurd met instructies hoe verder te gaan. Indien u deze bevestigingsmail niet hebt ontvangen, gelieve in uw spamfolder te kijken, daar deze mail door sommige spamfilters ten onrechte voor spam kan worden aangezien.

Hierna kunt u, nadat u uw e-mailadres bevestigd hebt, uw e-mailadres en wachtwoord gebruiken om toegang tot de woordenboeken te krijgen.

Via uw e-mailadres houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.